Followers

~ Perkongsian ~

Assalamualaikum. Post kali ini merupakan post perkongsian penulis dengan sesiapa saja yang ingin berkongsi pengalaman atau pendapat.

"Apakah cita-cita anda dalam jangka masa panjang dan cita-cita anda dalam masa yang pendek dan apakah yang telah anda lakukan untuk mencapai target anda semua tersebut?"

* In English Language ~~

" What is your long ambition and short ambition? And what do you do to achieve all of your ambition or target?"

*pendapat anda amat saya hargai..

{ brohandzalah_91@yahoo.com.my }



10 Responses so far.

  1. daemeen says:

    If you ask me well... Jangka masa pendekc ana akan hasilkan karya peduli palestin...Untuk setakat ni...
    Jangka masa panjang..mantapkan kefahaman dan kualiti diri..kalau dalam konteks ana...ana kene bersaing dgn shbt-2 ana yg sudah berada di oversea...insyallah

  2. Huraiyah says:

    Assalamualaikum w.b.t...
    soalan yg agak complicated sbb ana ni bnyk sgt perancangan...
    untuk jgka masa terdekat ni (2 or 3 years around)insyaAllah sambung khassah n strive bg dapat mumtaz...
    then sambung ke oversea mcm Mesir ke,Jordan ke,amik Syari'ah dan pengajian bahasa Arab..then balik M'sia jadi lecturer and tumpahkan bakti kat MATRI...InsyaAllah...jangka masa panjang, nak kuatkan diri,tebus kesilapan masa lampau,baiki kelemahan,dan melakukan kerja-kerja dakwah untuk Islam..InsyaAllah...
    semoga Allah memberi yg terbaik atas penyusunan kita sebagai hamba yg hanya mampu merancang...

  3. jangka masa pendek, nak tamatkan pengajian..
    untuk jangka masa panjang, nak bina sebuah masjid..
    usaha? setakat ni blaja, blaja, blaja, blaja, blaja, blaja, blaja, blaja, blaja dan blaja..^^

  4. nike dunk says:

    where you come from!

  5. I'm from Malaysia and my name is Mohd Wafiy Akmal bin Ahmad Khadri. Nice to meet u. Thanks for visited my blog.

  6. salam...
    best gak soalan tu...
    perancangan masa panjang....
    khidmat ntuk Islam sampai mati...
    pendek pulok...
    thn ini klau jadi sambung blajar dkt syiria(klau Allah izin) bg mantap basaha arab n sambil2 cari peluang kerja d sn...

  7. After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

  8. It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG

  9. InsyaAllah I'll try put most of my post in English. So that we can share more interesting views.

Popular Posts